Pai – Helt uten egg!

Barnevennelig, Middag, Pai, ,

Hæ? En pai, helt uten egg? Det går vell ikke ann? Det var mine tanker. Jeg er og blir en paielsker, og etter att sønnen min fikk eggallergi ble det ikke mere pai her i huset. Og det var et savn. Stort savn. Men etter litt (mye) googling, og litt prøving og feiling har jeg funnet frem til en oppskrift jeg virkelig liker – og som er så god att jeg ikke savner å ha egg i paien lenger.

Det er ingen som kommer til å se att denne paien er vegansk!

Porsjoner: 3 tid: 40 minutter

Du trenger: 

 • 1 pakke butterdeig
 • 1 pakke 2 vegetariske/veganske pølser
 • 1/2 løk
 • 1/2 Brokkoli
 • 3dl Vann
 • 2dl kikertmel
 • Litt buljonpulver
 • 1ts bakepulver
 • En neve bladpersille
 • 1dl vegansk revet ost

Slik gjør du: 

 1. Sett ovnen på 220 grader
 2. Trykk butterdeigen ned i paiformen
 3. Del brokolien i små buketter, kutt pølsene og finhakk løken – fordel det utover i paiformen
 4. Bland kikertmelket, vann, bakepulver og buljon – finhakk persillen og bland i. Hell det over i paiformen.
 5. strø over litt revet ost før du setter det i ovnen.
 6. La det stå i ovnen i ca 25 minutter

Legg igjen en kommentar