Hummus med hvitløk og persille

Let`s talk about Hummus! Ja, for dette har blitt min nye favoritt. Om noen hadde servert meg hummus for 5 år siden hadde jeg rynket på nesa og muligens hadde jeg ikke smakt heller. Mens nå, nå er det min favoritting å få servert. Hummus kan brukes til det utroligste, og med små justeringer kan man mikse og trikse med smaken.

Til denne hummusen trenger du:

 • 2 bokser kikerter
 • 4 fedd hvitløk
 • 2 ss olje
 • Litt vann
 • En liten neve Kruspersille
 • Salt
 • Pepper
 • 1ss spisskummen

Slik gjør du:

 1. Ha kikertene i en foodprossesor
 2. Hakk opp hvitløken og ha det i foodprosessoren.
 3. Tilsett oljen og spe på med vann til du har ønsket konsistens
 4. Smak til med salt, spisskummen og pepper
 5. Bland inn persille

Så godt, så enkelt!

Legg igjen en kommentar